Pro-Ject - Amp Box DS2

Pro-Ject Audio
kr5,495.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Pro-Ject - Amp Box DS2

Amp Box DS2 er en stereo effektforstærker, der kombinerer fremragende lydkvalitet med kompakte dimensioner og høj energieffektivitet.

Kernen i denne audiofile effektforstærker er et klasse D-modul, der arbejder ekstremt effektivt og energibesparende. Det leverer høj udgangseffekt til at drive selv de mest krævende højttalere og vil fylde ethvert rum med ren lyd.
En meget lav og frekvensuafhængigTotal Harmonic Distortion (THD)
sikrer den klarest mulige lyd.

Førsteklasses effektforstærkermodul garanterer fuldt ladeuafhængige frekvensresponser, lav udgangsimpedans og ekstremt lav baggrundsstøj. Den opfylder høje lydkrav med hensyn til rumlighed og dynamik og giver samtidig tilstrækkelig kraft til at opnå
fremragende afspilning i normale opholdsrum.

Pro-Jects lydretningslinje for effektforstærkere er en homogent flydende lyd fra audiofile rørforstærkere. Alle næste generations enheder kan udstyres med elegante træsidepaneler, der giver enhederne et elegant og unikt udseende. Tre forskellige finisher (palisander, valnød og eukalyptus) er tilgængelige for enhver smag og ethvert interiør. 

Et firelags PCB giver kortere signalveje, hvilket forbedrer lydkvaliteten i forhold til forgængeren. Som en valgfri opgradering kan du bruge Power Box DS2 Amp til at
forbedre lyden yderligere.

Amp Box DS2 vil fylde dit hjem med en fuld, energisk og glat lyd, der normalt kun findes i meget dyrere produkter. Huset, lavet af aluminium og metal, er både elegant og solidt for at beskytte mod vibrationer og garantere den højeste æstetik. Den ubestridte lyd og de kompromisløst valgte komponenter gør Amp Box DS2 til et audiofilt high-end-kup!

Bemærk: Magnetiske sidepaneler i ægte træ i valnød og eukalyptus fås separat og medfølger ikke.