System Audio - Legend 5.2 Silverback

System Audio
kr18,499.00 - kr21,698.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

System Audio - Legend 5.2 Silverback. 

"SA legend 5.2 silverback brings you a big sound and a musicality in a class of its own."

Legend-serien fra System Audio er en flagskibsserie af højttalere, der dækker et bredt spektrum af behov. Den inkluderer kompakte modeller til reolen og væggen, dedikerede gulvhøjttalere, en subwoofer og en centerhøjttaler. Alle højttalerne i Legend-serien er kendetegnet ved deres fremragende kvalitet og stilfulde danske design med magnetisk frontstof til alle højttalere.

Højttalerne i Legend-serien fås både som traditionelle passive højttalere, der kræver en ekstern forstærker og kabler, samt som Silverback-varianter, der er aktive med indbyggede forstærkere og mulighed for trådløs streaming via WISA-standarden. Der kan også tilkøbes en streamer-HUB, der kan bruges sammen med de aktive Legend Silverback-højttalere for at gøre systemet endnu smartere. System Audio tilbyder desuden 7 års fabriksgaranti på Legend-serien, når den registreres på deres hjemmeside.

Et eksempel på en højttaler i Legend-serien er Legend 5.2 Silverback, som er den mindste højttaler i serien, men stadig leverer imponerende lyd.
Den har en specielt udviklet softdome-diskant med System Audios DXT-teknologi og tre forskellige 5,25" bas/mellemtone-enheder, der er skræddersyet til højttaleren. Legend 5.2 Silverback er en kompakt aktiv højttaler med avanceret WISA-teknologi og en kraftig 150 watts indbygget forstærker med avanceret DSP-styring. Den leveres parvis og har følgende specifikationer:

- Udgangseffekt: 150 watt indbygget forstærker (per højttaler)
- Konstruktionstype: 2-vejs - Lukket trykkammer
- Frekvensområde: 40 - 25.000 Hz
- Følsomhed: 87 dB
- Diskant enhed: 1" Legend DXT Softdome
- Basenhed: 1 x 5,25" Legend 15/4
- Tilslutningstype: WISA (HUB kræves for flere muligheder)
- Dimensioner, produkt (LxBxH): 19 x 26,5 x 32 cm
- Nettovægt: 6,7 kg