Rega - IO

Rega
kr4,595.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Rega io er en kompakt forstærker, der byder på imponerende lydkvalitet samt indgang til pladespiller og mulighed for tilslutning af hovedtelefoner. Den deler inspiration fra den succesrige BRIO-model og er kendt for sin gode lydgengivelse til prisen.

 

Nøglefunktioner ved Rega io inkluderer:

 

  1. **Inspiration fra BRIO:** Rega io henter inspiration fra den succesrige BRIO-model, der blev udviklet af REGA's chefingeniør Terry og baseret på designkoncepter fra 1960'erne af Linsley Hood.

 

  1. **Musikalsk kommunikation:** REGA fokuserer på at producere hifi, der formidler musik på en ordentlig måde til fornuftige priser. Rega io leverer denne musikalske kommunikation og præsterer godt ud over sin pris.

 

  1. **Kompakt design:** I forhold til BRIO har Rega io færre muskelkræfter, færre indgange og en mindre fysisk størrelse. Det er en kompakt forstærker med et effektivt aftryk.

 

  1. **Navnet IO:** Navnet IO stammer fra en af Jupiters måner. Det blev tidligere brugt til en D/A-konverter fra REGA. I dette tilfælde har navnet dog ingen forbindelse til en D/A-konverter, da Rega io er en ren analog forstærker.

 

  1. **Testanerkendelser:** Rega io har modtaget positive anmeldelser og anbefalinger fra forskellige kilder. What Hi-Fi kårede den som "Årets Bedste Forstærker," og den har også imponeret i tests som hos TONE AUDIO, hvor den blev bemærket for at levere essensen af musik på en fremragende måde.

 

Den kompakte størrelse, gode lydgengivelse og de anerkendte testresultater placerer Rega io som en anbefalelsesværdig forstærker, især for dem der leder efter en kvalitetslyd i en pladsbesparende pakke.

 

“The io is worthy of our Exceptional Value Awards for 2020, but that doesn’t truly explain a product that gets the essence of the music so right. Audiophiles beginning their journey here may be spoiled for a very long time.”