Nordsø "Live" 11 Juni 11:00 - 24:00

kr50.00
Current Stock:

MUVE (Musikforeningen Vesterbro) og Nordsø Records inviterer endnu engang til et brag af en fest med Nordsø Live. Nordsø Records står klar med kolde øl og lækker mad fra @jacobandthespices. PALMSPREE RECORDS gæster Nordsø Records og sammen afholder de plademesse med deres bedste udvalg af vinyler. MUVE og Nordsø Records har booket en bred række af bands og artister.

Med god stemning og masser af fed musik på programmet, kan man kun glæde sig til dette års Nordsø Live, der kommer til at være i en klasse helt for sig.

-

PLADEMESSEN
Nørrebros Palmspree Records afholder plademesse i samarbejde med Nordsø Records. Det er fra kl. 11:00 - 15:00 hvor der vil være rig mulighed for at browse og lytte (og købe) en masse fantastiske plader.

-

KONCERTER
Legender og vækstlagsartister fra København og omegn gæster i år Nordsø Lives 2 scener. Med indendørs- og udendørsscene har man mulighed for at se og høre 15 fantastiske DJs/artister/bands. Musikprogrammet opdateres løbende.

-

LINE UP
Lukas Vangsgaard, Joshua Shafir, They Call Me Kurt, Music By Idiots(solo), Bolo, DATTER, Askestorm, Pangaia, ALGA, Mr. Koifish, Ethics, Mikkel Pelle.

Sidst men ikke mindst er de 3 legendariske DJ's Repulse, Hjælm & 2000F samlet for en aften, til at spille et ekstraordinært Jungle-set.

-

ENTRÉ: 50,-
Du får adgang til festivalen + 1 øl

VARIGHED: 11 timer - last man standing (detaljeret program med tider kommer snart)

MAD: Jacob & The Spices serverer lækre retter hele dagen.

FIND VEJ: Bus 164 går lige til døren, et kvarter fra Nordhavn St.