Kørfirs Labelnight - Med Special Guests - Elevatorfører, Orcas m.fl. - Lør. d. 11.11 kl. 20.00

kr150.00
Current Stock:
Adding to cart… The item has been added

Kørfirs Records inviterer til en helt særlig aften, lørdag den 11 november, med syrerockbandet Elevatorførers absolut sidste koncert for i år og med gæsteoptræden af det altid overfede beatorkester ORCAS.

Aftenen byder på flere overraskelser og hele pladeselskabets bagkatalog vil være til salg med tilbud på specialtryk af de forskellige plader.

Tjek ind til en forrygende aften hos Nordsø Records med kolde øl, fed musik og lækre vinyler!


NB! Din kvittering fra billetkøb fungerer som billet og der kommer ikke anden form for dokumentation.


LINEUP:


ELEVATORFØRER balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres publikum ind i et særegent, atmosfærisk og syret univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt.

I 2023 udgav Elevatorfører deres 6. album ’Før lyset forsvinder’, en plade hvor det eksistentielle barometer svinger helt ud og livet spores fra fødsel til død.

Bandet er kendt for deres vilde live-shows, levende spilleglæde og afvæbnende kontakt til publikum, så snyd ikke dig selv for en fed koncertoplevelse!


ORCAS er et dansk beatrock-orkester som det er nemt at holde af, men mere end almindeligt svært at stå stille og stiltiende til, og de har med god grund opbygget et ry som et af de absolut fedeste live-acts her i dette lille, flade, lalleglade land.

ORCAS består af Oscar Lundsteen (sang og guitar), Mads Bendsen (orgel), Magnus Knudsen (bas og kor) og Thomas Schmidt-Mikkelsen (trommer og kor).

ORCAS har udgivet to studiealbum 'Tunge Sten’ i 2016 og 'Fakir' i 2019, samt EP'en 'Vilde Dyr’, som udkom i 2022. Det er dog på scenen og i koncertformatet, at ORCAS gør sig allerbedst, og ingen bør snyde sig selv for oplevelsen af dette hæsblæsende ensemble i levende live. Wrauw!


Facebook event:

https://www.facebook.com/events/1444220522977747/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D